PetPorte producten


PETSAFE MICROCHIP CAT FLAP KATTENLUIK WIT

Met zijn geavanceerde selectieve toegangstechnologie is dit PetSafe® Microchip kattenluik zo ontworpen dat uw kat gemakkelijk toegang heeft tot de buitenwereld terwijl andere, niet welkome, katten en dieren uit uw huis worden gehouden.

Met RFID-technologie (Radio Frequency Identification) werkt de PetSafe® Microchip-kattenluik door het unieke microchip-ID van uw kat te lezen zonder dat er een halsband of accessoire nodig is. Wanneer uw kat de kattenflap nadert, reageert de flap alleen door uw kat binnen te laten. De kattenflap blijft gesloten en weigert toegang tot katten die niet zijn geprogrammeerd, wilde dieren, ongedierte en zwerfdieren.

Het kattenluik is ook ontworpen met een handig handmatig 4-wegslot waarmee u de toegang van uw geprogrammeerde katten kunt regelen.

De PetSafe® Microchip-kattenflap leest het meest voorkomende type microchip geïmplanteerd in katten - FDX-B (15-cijferig). Als u niet zeker weet welk type microchip uw kat heeft, probeert u onze microchip-compatibiliteitscontrole en voert u de microchip-id van uw kat in om te controleren of uw microchip compatibel is.

MICROCHIP-COMPATIBILITEITSCONTROLE
Uw PetSafe® Microchip Cat Flap of Petporte smart flap® Microchip Cat Flap werkt alleen als uw kat is uitgerust met een microchip.

Op dit moment werken sommige oudere en niet-standaard microchips mogelijk niet met dit kattenluik.

U vindt het microchipnummer van uw kat op uw microchipregistratieformulier dat door uw dierenarts aan u is verstrekt.

Beschikbaar in de kleur wit.


Meer informatie » Koop nu »